Over Gert Kamphuis

Gert Kamphuis kijkt rond

Geïnteresseerd in mensen, in wat mensen beweegt in het leven, invoelend, open, nieuwsgierig, creatief en doelgericht; dat zijn eigenschappen die bij mij passen en anderen herkennen. Ik kijk met een open en sociale blik naar de wereld en laat mij graag inspireren door de natuur, literatuur en beeldende kunst. Supervisie geef ik aan professionals in de zorg- en onderwijssector en creatieve sector.
Al vele jaren en met veel plezier leidt hij als ondernemerscoach voor het Instituut voor Midden- en Kleinbedrijf  (IMK) mensen met  verschillende achtergronden op bij het starten van een eigen bedrijf. Hij werkt in opdracht van UWV, gemeenten, onderwijsinstellingen en bedrijven. Het begeleiden van kunstenaars en ondernemers in de creatieve sector is een specialisme als ondernemerscoach. Tevens begeleidt en train ik werknemers bij het budgetteren van privé-financiën voor CNV Geldzorg
Zelfstandig werken, naast mijn werk in loondienst, om eigen projecten en opdrachten te kunnen uitvoeren vind ik waardevol en is een voortdurende bron van inspiratie voor mijn loopbaan. Ik heb een brede belangstelling voor de mensen en de wereld om mij heen. In mijn vrije tijd slenter ik graag door een stad of werk ik in mijn rommelige moestuin in Ede. Ik werkte eerder als groepsleider, creatief fotograaf en jobcoach.

Ik ben als register coach en supervisor geregistreerd bij beroepsvereniging LVSC.